Iskrene čestitke! Komplet za hitro odkrivanje antigena (metoda s koloidnim zlatom) proizvajalca Babio je prejel Belo listo Nemčije, Francije in Španije ter potrdilo o prosti prodaji v Vietnamu

- 2022-07-09-

Dobra novica! Nedavno,Komplet za hitro odkrivanje antigenov(Metoda s koloidnim zlatom), ki jo je neodvisno razvil in proizvedelBabio (šifra zaloge: 830774), je prejela potrdilo o prosti prodaji v Vietnamu in haaški certifikat. Med njimi tudi samotestiranexje bil uvrščen na seznam dovoljenih v Nemčiji, Franciji in Španiji.

To v celoti dokazuje odlično delovanje izdelkovBabio in trdno zaupanje potrošnikov, prineslo pa bo tudi nov preskok za čezmorsko postavitevBabio. Trenutno je epidemična situacija še vedno zaostrena. Reagenti za testiranje nukleinske kislineBabiobo še naprej prispeval k hitremu odkrivanju novega koronavirusa ter k preprečevanju in obvladovanju epidemije ter gradnji medicine in zdravja v Evropi, Združenih državah Amerike in jugovzhodni Aziji.

O temBabiobiologija


Podjetje Jinan Biotechnology Co., Ltd., ustanovljeno leta 2003, je visokotehnološko podjetje, specializirano za raziskave in razvoj, proizvodnjo in prodajo in vitro diagnostičnih reagentov. 30. maja 2014 je bilo podjetje uspešno uvrščeno na borzo New Third Board (ime delnice: B A Bio, koda delnice: 830774), s čimer je postalo eno prvih podjetij za in vitro diagnostične reagente po povečanju zalog New Third Board. na Kitajskem. junija 2021Babiouradno vstopil v inovacijsko plast neeQ.

Izdelki vključujejo predvsem:Virusni transportni medijserija, serija odsterilne brise, antigen/protitelohitri diagnostični testserija, serija reagentnega kompleta pri mikrobnih reagentih/pregledu, inšpekcija oddelka za ginekologijo serija, serija biokemičnih reagentov, medicinskih aparatov in instrumentov/robotska serija, koloidna druga serija ženskih testov nosečnosti, komplet za testiranje Helicobacter pylori Igg/igm, testni kompleti za igm mycoplasma pneumoniae, virus rotavirusakomplet za odkrivanje antigenain drugezlata serija. Po več kot desetih letih kopičenja tehnologije, inovacij in izboljšav opreme,BabioBiological je postal globoki kultivator na področju mikrobiologije, je eden redkih domačih proizvajalcev mikrobnih reagentov z dvema avtomatskima proizvodnima linijama. Hkrati so se z izbruhom svetovne epidemije leta 2020, z leti strokovnih raziskav, zmožnostjo vodenja kakovosti, popolnoma avtomatizirano proizvodno opremo in drugimi prednostmi med epidemijo, izdelki dobro prodajali v Evropi, Ameriki, jugovzhodni Aziji in drugih regijah, igrajo pomembno vlogo pri vzorčenju virusov inizdelki za odkrivanje.